Investeren in Spaans Vastgoed

Waarom investeren in Spaans vastgoed

Onze spaarcenten brengen al een ruime tijd geen meerwaarde op op onze rekening ,u kan investeren in crypto/bitcoins maar deze bieden ook geen zekerheid, daarom is het beter te investeren in vastgoed waar u zelf ook nog kan van genieten!
Wonen aan de costa blanca is een zeer populaire plek voor veel Belgen of voor te komen overwinter voor enkele maanden.
Het klimaat is er dan ook het ganse jaar zeer goed wat met zich meebrengt dat er een zeer grote vraag is naar woningen om te huren, of kort te verblijven.
Ook de vraag om lange termijn verhuur is groter dan het aanbod.
Een groot voordeel is de afstand. Op 2,5uur staat u op jouw favoriete bestemming maar het is ook altijd met de wagen bereikbaar.
Op middellange termijn zijn experten in Spaans vastgoed het eens dat investeren een rendement kan opbrengen van 5% wat na de huidige corona crisis toch een mooi perspectief bied om te investeren.
Wij van Obreno real estate kunnen u begeleiden in het zoeken naar de juiste investering voor u.
We zijn gevestigd aan de costa blanca zuid en werken samen met de betere bouwheren, ook richting Costa Blanca Noord, oa. Altea, Albir, Calpé…
Of je nu een studio wil aan een golfbaan of een bescheiden appartement met zeezicht of een mooie villa met zwembad overal is een mooi rendement uit te halen.
Meer weten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op

Compare listings

Compare